Ajankohtaista viikko 39

24.09.2023

Pidämme ajanvarauksen auki normaalisti 25.9. eteenpäin. Ihanat caddiemasterimme lopettivat kauden 2023 sunnuntaina 24.9.

Jäsenten ei tarvitse ilmoittautua kierrokselle erikseen, vaan riittää, että olet varannut ajan Nexgolfista. Jos mukanasi on vieraspelaaja, olethan yhteydessä toimistoon. Olemme paikalla arkisin klo 9–16 ja hoidamme tällöin kassapalvelua.

Saunat ovat päällä päivittäin klo 8–21.

Golfautot ovat käytössä 25.9. eteenpäin ainoastaan arkisin. Avaimen saa noudettua toimistosta.

Caddiemasterin puhelinnumero on käytössä, kunnes kenttä suljetaan kokonaan kaudelta 2023.

Talin ylväs vaahtera on kaadettu perjantaina 22.9.

Helsingin kaupungin arboristin arvion mukaan puulla oli ikää 250–300 vuotta. Puu oli läpimätä, lahottajasienen pahoin runtelema. Lahottajasieni teki puun rungosta niin heikkokuntoisen, että siitä oli muodostunut puun ympäristössä liikkuville turvallisuusriski. Keskeisen sijaintinsa takia puun ympärillä liikkuu päivittäin ihmisiä.

Helsingin kaupungin ympäristöhoidon asiantuntijat tekivät puulle kuntotarkastuksen, ja suosittelivat puun kaatoa.

Master Plan -projektin tilanne 23.9.

Reikä 6 on lopputarkastusta ja hyväksyntää vaille valmis. Kutosella tehdään vielä jonkin verran sadetukseen liittyviä asennuksia. Siirtonurmien asentaminen väylälle ja viheriölle alkaa pian, kuten myös bunkkerihiekkojen kuljetus. Aikataulun mukaan valmista pitäisi olla lokakuun ensimmäisellä viikolla. Reiällä 17 alkaa vastaavat nurmetustyöt heti 6. reiän valmistuttua. Siirtonurmien asentamisen tekee pääsääntöisesti Helsingin Golfklubin kentänhoitotiimi kenttämestarin johdolla.

Master Plan -urakka jatkuu 25.9. alkavalla viikolla rei’illä 9 ja 15.  Tätä varten on väylälle 16 rakennettu tilapäinen työmaatie. Reiän 16 siltaa on vahvistettu siten, että materiaalit työmaalle voidaan kuljettaa sen yli. Muutaman viikon päästä työmaa siirtyy viimeisille rei’ille 8 ja 16.

Tervetuloa vielä nauttimaan upeassa kunnossa olevista 10 reiästä!

Yhteistyössä