Erkko AmAm 2023 & Erkko Trophy

10.08.2023

Keskiviikkona 9.8. Talissa pidettiin perinteinen Erkko Trophyn AmAm-kilpailu. Talin yhteistyökumppaneille ja kutsuvieraille suunnattu golfpäivä avasi torstaina alkavan Erkko Trophy -viikonlopun. Erkko Trophyyn osallistuvien huippuamatöörien keskittyminen ja innostus oli nähtävissä rennon joukkuekilpailun lomassa.

Erkko AmAm muistuttaa ammattilaiskiertueiden ProAm-kilpailuja, mutta sillä erotuksella, että jokaisessa kilpailun joukkueessa pelaa kolmen kutsuvieraan lisäksi yksi Erkko Trophyn huippuamatööreistä. Erkko AmAm on ollut tunnettu ja pidetty tapahtuma jo vuosikymmenten ajan.

Saimme viettää hauskaa golfpäivää upeassa kesäsäässä, eikä paljon uutisoidusta myrskystä ollut tietoakaan. Kentältä kommentoitiin useaan otteeseen, miten upeassa kunnossa Tali on. Viheriöiden lisäksi väylien samettinen kunto sai kehuja. Kiitos kentän vehreistä ja tasaisista pinnoista kuuluu ammattitaitoiselle kentänhoidollemme.

Näin laadukasta tapahtumaa ei voisi järjestää ilman upeita yhteistyökumppaneita. Kiitos tapahtumajärjestäjämme Via Nord sekä yhteistyökumppanimme iLOQ, Wire Staff, Lähi-Tapiola, Hedin Automotive, Hotel Kämp, Sanoma ja Titleist.

Erkko Trophy, kansainvälisesti tunnetulta nimeltään Finnish Amateur Championship pelataan torstaista lauantaihin (10.–12.8.). Katsojat ovat tervetulleita Taliin seuraamaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiä huippuamatöörejä. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja mm. Talin kartanon pihalta voi seurata viimeisen väylän jännittäviä hetkiä lounaan tai juoman merkeissä. Loppuviikon sään on ennustettu olevan aurinkoinen.

Yhteistyössä