Range ja lähipelialueet

Range

Talin rangelle ovat tervetulleita kaikki golfarit. Rangella on 33 lyöntipaikkaa sekä kolme opetuksille / valmentajan oppilaille tarkoitettua katettua lyöntipaikkaa.

Harjoittelu tapahtuu joko matoilta tai nurmelta. Nurmelta lyöminen on sallittua ainoastaan silloin, kun nurmelle on erikseen laitettu lyöntialueen etu- ja takareunaa osoittavat narut. Keskikesällä lyödään lähtökohtaisesti nurmelta. Tällöin valmentajien alue erotetaan valkoisin palloin tai kyltein.

Huom! Rangen pituus on maksimissaankin vain 230 metriä. Erityisesti nurmelta lyötäessä pallot lentävät helposti aidan yli vaarantaen ulkoilutien käyttäjät. Pelaaja on aina vastuussa aiheuttamastaan vahingosta.

Pallokone sijaitsee rangen pohjoispäädyssä. Rangekone toimii jäsenkorteille ladatuilla poleteilla. Pallokoneessa on myös Nayax-maksupääte, johon voi maksaa kaikilla muilla maksuvälineillä paitsi käteisellä.

Poletti 10 koria
(rangekortille)
30 koria
(rangekortille)
Aikuinen 2,50 € 20 € 55 €
Juniorijäsen 2 € 15 € 30 €
Vieras 5 € 40 € 100 €
Vierasjuniori 2,50 € 20 € 50 €

Etäluettavan range- ja klubikortin hinta 10 € (ensimmäinen rekisteröinti).

Harjoitusviheriö ja bunkkeri

Rangen viereinen harjoitusviheriö bunkkereineen on kaikkien käytössä. Viheriölle saa chipata ja lyödä bunkkerilyöntejä. Muista siivota lyöntijäljet ja bunkkeri harjoituksen jälkeen.

Pitch-alue

Rangen pohjoispuolella on pitch-alue.

Yläputtiviheriö

5. väylän viheriön vieressä on harjoitusviheriö puttaamiseen.

Talviharjoittelutila talilaisille

Kivimakasiinin harjoittelutilat ovat tarkoitettu jäsenillemme ja pyrkimys on mahdollistaa ympärivuotinen harjoittelu kaikille halukkaille. Harjoittelutilan oveen käy bägikaapin avain. Jos sinulla ei ole bägikaappia, voit pyytää seuran toimistolta oman avaimen.

Yhteistyössä