Kaksivaiheinen tunnistautuminen Nexgofiin

27.05.2024

Pelaaja voi halutessaan ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön omasta jäsenprofiilista NexGolfin. Kun kaksivaiheinen tunnistautuminen otetaan käyttöön, tunnistussovellukseen (esim. Microsoft Authenticator tai Google Authenticator) syötetään koodi tai luetaan QR-koodi, jolloin muodostuu kirjautumispari. Asetukset voi muuttaa menemällä Nexgolfiin selaimen kautta -> Oma Nexgolf -> omat asetukset ->Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Pelaajan tulee sisäänkirjautumisen yhteydessä tunnistautua tunnistussovelluksen (autentikaattorin) koodilla. Mikäli pelaaja hukkaa laitteen, on HGK:n toimistolla (toimisto@helsingingolfklubi.fi) mahdollisuus pelaajan pyynnöstä ottaa kaksivaiheinen tunnistautuminen pois päältä, jotta käyttäjä pääsee kirjautumaan uudelleen NexGolfiin.

Kun kaksivaiheinen tunnistautuminen on otettu käyttöön, kysyy NexGolf pelaajalta kirjautumisen yhteydessä aina tunnisteen niin seuran omaan NexGolfiin, & NexGolfin mobiilisovellukseen. Pelaaja voi luottaa kyseiseen selaimeen 30 päivän ajan, jolloin tunnistautumista ei tarvitse tehdä ko. selaimesta kirjauduttaessa.

Yhteistyössä