Kentän sulkeminen kaudella 2023

07.11.2023

Sunnuntaina 12.11. on kauden viimeinen pelipäivä, jonka jälkeen suljemme kentän kaudelta 2023.

Sulkeminen tehdään kenttämestarin suosituksesta, ja pyynnöstä. 

Pelaaminen märällä ja pehmeällä kentällä ei ole toivottavaa ruohon kasvun ulkopuolella.

Talin kenttä on perustettu suoraan savisiltin päälle. Väylien alla ei ole samankaltaista hiekkapohjaa ja salaojitusjärjestelmää kuin moderneilla kentillä, jotka ovat rakennettu USGA:n suositusten mukaan. Kenttämme ei kuivu riittävän hyvin syksyisin.

Märällä kentällä kaikki kasvitaudit ovat aktiivisempia kuin hyvin kuivuvalla kentällä.Ruohon kasvukausi on loppunut, eikä pelaamisen aiheuttamat jäljet enää korjaannu ennen seuraavaa kevättä ja uutta kasvua.

Kävely jäätyneellä nurmipinnalla aiheuttaa isoja vaurioita pelialustaan, joiden korjaantuminen vie pahimmassa tapauksessa peräti kuusi viikkoa kasvukauden alusta lukien.

Vuokrasopimuksemme ehtojen mukaan on meidän avattava kenttää ympäröivien aitojen portit pelikauden loputtua. Ensisijaisesti porttien avaaminen tehdään hiihtolatuja varten.

Talin sisäharjoittelutila Kivimakasiini, 16 greenin vieressä oleva kivitalo avataan loppuvuodesta. Kivimakasiinin piha ja sisätila ovat Master Plan työmaa-aluetta.

Tilaan varataan aika aina Nexgolfin kautta. Tiedotamme erikseen kun avaamme varausjärjestelmän. Sisäharjoittelutila on tarkoitettu vain HGK jäsenille. Jos sinulla ei ole avainta Kivimakasiiniin,voi sen noutaa toimistosta arksin. 

Haluamme kiittää kaikkia HGK jäseniä sekä vieraspelaajia upeasta kaudesta 2023 . 

Yhteistyössä