Junioreiden kesäleirit

Junnuleirit 2024

Ilmoita junnusi mukaan hauskalle ja suositulle golfleirille keskellä Helsinkiä. Talin kesäleiri sopii sekä aloittelijoille että myös jo golfia harrastaneelle. Talin kesäleireille ovat tervetulleita myös muiden seurojen juniorit. Suositusikä on 7-vuotiaasta ylöspäin. Sinulla ei tarvitse olla omia välineitä, saat ne meiltä lainaan. Suosittelemme kuitenkin omia, sillä lainamailoja on rajoitetusti. Ennen leirin alkua kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkempi leiriohjeistus.

Leirien ohjaajat ovat Helsingin Golfklubin golfopettajia.

Leirille varustautuminen: Sään mukainen vaatetus, golfiin soveltuvat kengät (lenkkarit sopivat oikein hyvin) ja juomapullo. Huolehdithan, että lapsi saa ravitsevan aamupalan kotona, jotta nälkä ei iske heti aamupäivällä. Ilmoitathan meille myös lapsen mahdollisista allergioista.

Kesäleirit 2024

1. Leiri 3.–7.6. klo 9–14
Leirihinta 289 € / juniori. Leireille otetaan enintään 30 osallistujaa

2. Leiri 10.–14.6. klo 9–14
Leirihinta 289 € / juniori. Leireille otetaan enintään 30 osallistujaa.

3. Leiri 17.–19.6. klo 9–14
Leirihinta 189 € / juniori. Leireille otetaan enintään 30 osallistujaa.

Leiriohjelma

9.00 Nimenhuuto
9.00–11.00 treenit rangella & lähipelialueella
11.00–12.00 lounas Talin Kartanolla
12.00–14.00 treenit, pieniä kisoja

Leirin viimeinen päivä on pelipäivä jolloin leiriläiset pelaavat kentällä joko Talissa tai par3-kentällä. Par 3 kentälle on linja-autokuljetus. Pelipaikka varmistuu kevään aikana.

Jos leiristä herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä Talin juniorikoordinaattoriin junnut@helsingingolfklubi.fi tai palvelupäällikköön nette.heikel@helsingingolfklubi.fi.

Ovatko perheesi juniorit innostuneet golfista, mutta eivät ehtineet mukaan tämän kesän leireille? Suositut kesäleirimme saavat lapsilta ja heidän vanhemmiltaan hyvää palautetta