Senioreiden klubimestaruuskilpailut

03.07.2023

Senioreiden klubimestaruuskilpailut pelattiin heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kaksipäiväisenä tapahtumana. Lauantaina sää oli erittäin sateinen ja kolea, mutta sunnuntaina suuremmilta kastumisilta onneksi vältyttiin. Klubimestaruudesta kilpailtiin miesten 50-, 60-, 70- sekä 80-vuotiaiden sekä naisten 60- ja 70-vuotiaiden sarjoissa, joista 80-vuotiaat miehet pelasivat kilpailun yksipäiväisenä.

Kilpailussa miesten sarjojen kärkisijat jakautuivat seuraavasti: M50 sarjan voitti toista vuotta peräkkäin Timo Huuhtanen tuloksella 144, toiseksi ja kolmanneksi tulivat Tomi Pesonen ja Sampsa Wesamaa. M60 sarjassa voittoon pelasi Juha Koponen tuloksella 149, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuivat Janne Altonen ja Tapio Jalo. M70 sarjan mestariksi kruunattiin Jarmo Pesonen, joka pelasi itsensä voittoon tuloksella 174, toiseksi pelasi Kalle Korhonen ja kolmanneksi Lauri Piha. M80-vuotiaiden sarja sai ennätysmäärän osallistujia ja se pelattiin yksipäiväisenä. Voittoon pelasi jälleen Kalevi Tellqvist tuloksella 85, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuivat Kristian Salonen ja Tapio Saarinen.

Naisten sarjoissa tulokset olivat seuraavat: N60 sarjan voitti Tiina Selin tuloksella 171, Kaija Koivusalo ja Elina Schuurman pelasivat itsensä toiseksi ja kolmanneksi. N70 sarjassa parhaan tuloksen pelasi Tuula Ulander tuloksella 181, toiseksi sijoittui Heli Ekström ja Eila Koutuaniemi kolmanneksi.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille ja onnea voittajille!

Yhteistyössä