Senioritiedote

13.06.2023

Hyvä Talin seniorijäsen.

Golfkausi on saatu vaihtelevista säistä huolimatta hyvin käyntiin. Senioritiistai viikkokilpailuissa on ollut hyvin osanottajia, mutta mukaan mahtuu ja kerkeää vielä hyvin, sillä pelit jatkuvat tiistaisin aina 19.9. saakka. Kokonaiskilpailussa huomioidaan enintään 10 kilpailun sijoitus ja kaiken tasoiset golffarit tervetulleita rentoon kisaan ja tutustumaan porukkaan. Päivälähdöt klo 10 alkaen ja pääasiassa työssäkäyville senioreille tarkoitetut iltalähdöt klo 17 pintaan.

Seuraottelut:

Ensimmäisestä seuraottelusta Tali-Vuosaari tuli tiukan kisan jälkeen häviö. Osasyynä lienee Talin joukkueen jääminen vajaaksi😊. Siksi siis kaikki innolla ilmoittautumaan seuraaviin otteluihin! Seuraottelut on tarkoitettu kaiken tasoisille senioripelaajille. Pelit ovat ilmaisia, mutta kuljetukset pitää hoitaa itse. Mikäli ilmoittautuneita enemmän kuin joukkueeseen mahtuu, kapteeni (senioritoimikunnan jäsen) valitsee pelaajat mahdollisen tasapuolisesti siten, että kaikille halukkaille löytyy paikka johonkin otteluun. Kaikkiin seuraotteluihin kaivataan vielä osallistujia!

29.6 Sarfvik – Kurk – Tali 

18.7 Kullo – Kytäjä – Master – Tali

3.8 Lohja – Nordcenter – Tali

16.8 Pickala – Tali

Ilmoittautuminen tehdään kilpailukalenterin kautta.  Pelin jälkeen on yleensä kevyt ruokailu ja palkintojenjako hyvässä seurassa.

Sisäiset kilpailut:

Senioreiden reikäpelimestaruus heinä-elokuu, naisille ja miehille sama sarja tasoituksin.

Senioreiden mestaruuskilpailut 1-2.7., N50, N60, N70, M50, M60, M70, M80

Ministeri Erkon pokaali, 27.7., miehet 60 v.

Senioreiden syysscramble 23.9, 9 reikää. Kauden palkintojako pelin jälkeen.

Kinkkukilpailu 7.10, 9 reikää.

Kaikki seniorikilpailut ja muu senioritoiminta on tarkoitettu tänä vuonna 50 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille. Liity rohkeasti mukaan rentoihin kilpailuihin!

Yhteistyössä