Grundad 1932

Helsingfors Golfklubb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vädret i Tali

Helsingin Golfklubi Sää

Kontoret öppet vardagar 9–15

Restaurangen är stängd. Öppnar igen i mars 2024.

Tali – En modern klassiker

Utmana dig själv på Finlands mest berömda bana i Tali. Helsingfors Golfklubb ligger i en vacker herrgård i Sockenbacka, bara femton minuter från Helsingfors centrum. Vi välkomnar alla att komma och spela, träna och njuta av borden i restaurangen Tali Herrgård.

GEO-certifierade Tali är den äldsta 18-håls golfbanan i Finland. Fairways, som ligger i ett parklandskap, erbjuder utmaningar även för de mest erfarna spelarna. Banan genomgår för närvarande en Master Plan-renovering, under vilken hålen kommer att uppdateras i början av säsongen 2025. Arkitekten Philip Spogárd har bland annat satt sitt handavtryck på Slottsbanan vid Ålands Golfklubb.

Master Plan

Kolla in renoveringsplanen för Tali och renoveringsschemat för hösten 2023.

Upptäck

Medlemskap i Tali

Njut av en snabb spelomgång, en utsökt lunch på herrgårdens innergård och rankingövningar mitt i Helsingfors. Den högt ansedda Tali i toppskick är ett val som du inte behöver fundera på två gånger. Det begränsade antalet medlemmar garanterar tillräckligt med speltid för alla och en stabil klubbekonomi. Som Tali-medlem spelar du på de bästa tiderna och är en del av en aktiv golfgemenskap.

Ansök om medlemskap

I samarbete