Grundad 1932

Helsingfors Golfklubb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vädret i Tali

Helsingin Golfklubi Sää

Caddiemaster öppet 8-19

Range öppet 24/7 

Restaurangen öppet må – sö klo 8-22 lunch klo 11-14

Tali – En modern klassiker

Utmana dig själv på Finlands mest berömda parkbana i Tali. Helsingfors Golfklubb ligger i en vacker herrgård i Sockenbacka, bara femton minuter från Helsingfors centrum. Vi välkomnar alla att komma och spela, träna och njuta av de fulldukade borden i restaurang Tali Herrgård.

Den GEO-certifierade Tali är den äldsta 18-hålsgolfbanan i Finland. Hålen, som ligger i ett parklandskap, erbjuder utmaningar även för de mest erfarna spelarna. Banan genomgår för närvarande en Master Plan-renovering, under vilken hålen kommer att uppdateras innan början av säsongen 2025. Arkitekten Philip Spogárd som svarar för renoveringen har bland annat satt sitt avtryck på Slottsbanan vid Ålands Golfklubb.

Master Plan

Kolla in renoveringsplanen för Tali som gjordes hösten 2023.

Upptäck

Medlemskap i Tali

Njut av en snabb spelomgång, en utsökt lunch på herrgårdens innergård och rangeträning mitt i Helsingfors. Den högt ansedda Tali som är i toppskick är ett val som du inte behöver fundera två gånger på. Det begränsade antalet medlemmar garanterar tillräckligt med speltid för alla och en stabil klubbekonomi. Som Tali-medlem spelar du på de bästa tiderna och är en del av en aktiv golfgemenskap.

Ansök om medlemskap

I samarbete