Viikkokilpailu ja Senioritiistai

Viikkokilpailu 2024

Viikkokilpailu pelataan kalenteriviikon aikana (ma-su) 20.5. alkaen.
*pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Viikkokilpailussa on 14 osakilpailua ( ei pelata viikolla 32)

Kilpailumaksu 5 €

Pelimuoto on parittomilla viikoilla pistebogey ja parillisilla viikoilla lyöntipeli

Sarjat: naiset ja miehet. Pelaaja saa itse päättää miltä tiiltä pelaa. Huom! Naiset eivät voi pelata valkoiselta tiiltä, sillä sitä ei ole slopattu heille.Pelaaja saa itse valita pelipäivän, mutta pelata kilpailussa ainoastaan kerran viikon aikana.Kilpailuun pitää ilmoittautua ennen kierrokselle lähtöä. Mikäli lähtö tapahtuu ennen caddiemasterin aukeamista, tulee kierroksen aloituksesta ilmoittaa caddiemasterille sähköpostitse aamulla.Pelaaja varaa itse lähtöaikansa ja hoitaa mukaansa merkitsijän. Merkitsijän ei tarvitse osallistua viikkokilpailuun.

Pisteet

Sijoituksista annetaan pisteitä seuraavasti: 10,8,6,5,4,3,2,1.

Tasapisteet ratkaistaan seuraavasti: yhteispisteet kaikista osakilpailuista, voittojen määrä, kakkossijojen määrä, kolmossijojen määrä, arpa.

Palkinnot

Kunkin viikkokilpailun voittaja palkitaan lounaslipukkeella. Kauden palkintojenjaossa palkitaan molemmista sarjoista naiset & miehet top 3 parasta lahjakorteilla.

Senioritiistai 2024

Aamulähdöt klo 10.03 alkaen

Iltalähdöt klo 17.06 & 17.15.

Vapaat lähdöt tiistain aikana

 

Senioreiden viikkokilpailu pelataan tiistaisin 21.5. – 27.8.2024.

 

Pelimuodot ja sarjat:

Pelimuodot ovat tasoituksellinen pistebogey ja tasoitukseton lyöntipeli kaikissa viikkokisan osakilpailuissa. Kaikki osallistuvat automaattisesti molempiin pelimuotoihin, lyöntipeli vaatii ehjän tuloksen. Pistebogeyssä on sekä naisten että miesten sarja, lyöntipelissä on vain yksi yhteinen sarja. Senioritiistain kokonaiskilpailuun ”Grand Champion” lasketaan mukaan enintään kahdeksan (8) kilpailun sijoitus (pisteet) kullekin kilpailijalle.

 

Peliajat:

Lähdöt aamulla klo 10.03 alkaen 9 minuutin välein. Työssäkäyville on varattu seniorien iltalähdöt klo 17.06 ja 17.15. Sen lisäksi vapaat lähtöajat milloin tahansa tiistain aikana. Tällöin pelaajat itse varaavat peliaikansa.

Lähtöaikatoiveita ei huomioida, mutta saman talouden pelaajat pyritään sijoittamaan lähekkäisiin starttiaikoihin.

 

Pelaaminen:

Miehet pelaavat siniseltä tiiltä ja naiset punaiselta. Miehet voivat saada toimikunnalta luvan pelata punaiselta tiiltä, tämä koskee koko kautta.

Auton käyttö on klubin käytännön mukaan sallittua. Autoihin voidaan tarvittaessa sijoittaa kaksi henkilöä caddiemasterin ohjeiden mukaan.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alkaa viikkoa edeltävänä tiistaina klo 9.00. Voit ilmoittautua NexGolfissa tai suoraan caddiemasterille. Ilmoittautuminen päättyy molemmissa sarjoissa edeltävänä lauantaina klo 17.30 ja lähdöt arvotaan lauantai-iltana. Jälki-ilmoittautumisia voidaan ottaa, jos lähdöissä on tilaa esimerkiksi peruutusten vuoksi.

Vapaan peliajan kilpailijat ilmoittautuvat viimeistään ennen kierrosta caddiemasterille.

 

Kilpailumaksu:

Kilpailumaksu on 5 euroa.

 

Tuloskortit:

Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa caddiemasterille tai postilaatikkoon toimiston oven vieressä. Tulokset menevät pistebogey-tulosten osalta tasoitusseurantaan. Kortit käsitellään seuraavana päivänä ja tulokset julkaistaan keskiviikkona klo 12.00

 

Pisteseuranta ja palkinnot:

Miehet saavat pistebogey-sarjassa kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti:

voittaja 10 p, toinen 8 p, kolmas 6 p, neljäs 5 p, viides 4 p, kuudes 3 p, seitsemäs 2 p ja kahdeksas 1 p.

Naiset saavat pistebogey-sarjassa pisteitä seuraavasti:

voittaja 6 p, toinen 5 p, kolmas 4 p, neljäs 3 p, viides 2 p ja kuudes 1 p.

Tasoituksettomassa lyöntipelissä jaetaan pisteet seuraavasti:

voittaja 10 p, toinen 8 p, kolmas 6 p, neljäs 5 p, viides 4 p, kuudes 3 p, seitsemäs 2 p ja kahdeksas 1 p.

Yksittäisessä viikkokilpailuissa tasapelin sattuessa voittaja on pienemmän tasoituksen omaava pelaaja. Kokonaiskilpailussa tasapisteissä mennään formulasäännöin eli ensin osakilpailujen voittojen lukumäärä, sitten osakilpailujen toiset sijat jne. ratkaisevat.

 Koko kauden palkinnot jaetaan päättäjäistilaisuudessa 31. elokuuta. Jokaisen viikkokilpailun parhaat palkitaan lounaslipulla, mikäli miesten sarjassa on vähintään kymmenen ja naisten sarjassa vähintään viisi pelaajaa ja lyöntipelissä vähintään 10 tulosta. Kokonaiskilpailun viisi parasta miestä ja neljä naista palkitaan. Tasoituksettoman lyöntipelin sarjassa palkitaan 3 parasta pelaajaa.

Sääntötulkinnat:

Senioritoimikunta vastaa erimielisyyksien ratkaisusta.

 

Yhteistyössä