Viikkokilpailu ja Senioritiistai

Viikkokilpailu

Viikkokilpailu pelataan kalenteriviikon aikana (ma-su) 15.5. alkaen.
*pidätämme oikeuden muutoksiin.

• Viikkokilpailussa on 14 osakilpailua ( ei pelata viikolla 32)
  • Kilpailumaksu 5 €
  • Pelimuoto on parittomilla viikoilla pistebogey ja parillisilla viikoilla lyöntipeli
  • Sarjat: naiset ja miehet. Pelaaja saa itse päättää miltä tiiltä pelaa. Huom! Naiset eivät voi pelata valkoiselta tiiltä, sillä sitä ei ole slopattu heille.
  • Pelaaja saa itse valita pelipäivän, mutta pelata kilpailussa ainoastaan kerran viikon aikana.
  • Kilpailuun pitää ilmoittautua ennen kierrokselle lähtöä. Mikäli lähtö tapahtuu ennen caddiemasterin aukeamista, tulee kierroksen aloituksesta ilmoittaa caddiemasterille sähköpostitse aamulla.
  • Pelaaja varaa itse lähtöaikansa ja hoitaa mukaansa merkitsijän. Merkitsijän ei tarvitse osallistua viikkokilpailuun.

Pisteet

• Sijoituksista annetaan pisteitä seuraavasti: 10,8,6,5,4,3,2,1.
  • Tasapisteet ratkaistaan seuraavasti: yhteispisteet kaikista osakilpailuista, voittojen määrä, kakkossijojen määrä, kolmossijojen määrä, arpa.

Palkinnot

• Kunkin viikkokilpailun voittaja palkitaan kauden päättäjäisissä, mikäli mukana on ollut vähintään 10 osallistujaa sarjassa.

Senioritiistai

Kilpailut pelataan 10-reikäisenä 5.9., 12.9. & 19.9.
Iltalähdöt klo 17.09 & 17.15.

Senioreiden viikkokilpailu pelataan tiistaisin 9.5.2023 alkaen.

Pelimuodot:

Pelimuoto on pistebogey kaikissa viikokisan osakilpailuissa. Senioritiistain kokonaiskilpailuun ”Grand Champion” lasketaan mukaan enintään kymmenen (10) kilpailun sijoitus (pisteet) kullekin kilpailijalle.

Peliajat:

Lähdöt aamulla klo. 10.03 alkaen, iltalähdöt klo. 17.00 alkaen.

Kauden viimeinen senioritiistaipeli pelataan 19.9.

HUOM! Syyskuun kilpailut pelataan 9-reikäisenä.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alkaa viikkoa edeltävänä tiistaina klo 9.00. Voit ilmoittautua NexGolfissa tai suoraan caddiemasterille. Ilmoittautuminen päättyy molemmissa sarjoissa edeltävänä lauantaina klo 17.30 ja lähdöt arvotaan lauantai-iltana. Jälki-ilmoittautumisia voidaan ottaa, jos lähdöissä on tilaa esimerkiksi peruutusten vuoksi.

Kilpailumaksu:

Kilpailumaksu on 5 euroa.

Sarjat:

Miehet pelaavat siniseltä tiiltä ja naiset punaiselta. Miehet voivat saada toimikunnalta luvan pelata punaiselta tiiltä, tämä koskee siis koko kautta.  Lähtöaikatoiveita ei huomioida, mutta saman talouden pelaajat pyritään sijoittamaan lähekkäisiin starttiaikoihin.

Pelaaminen:

Miehet pelaavat siniseltä tiiltä ja naiset punaiselta. Auton käyttö on klubin käytännön mukaan sallittua. Autoihin voidaan tarvittaessa sijoittaa kaksi henkilöä caddiemasterin ohjeiden mukaan.

Starttiajat:

Ensimmäinen lähtö klo 10.03 ja tästä eteenpäin lähdöt 9 minuutin välein. Starttilista on lopullinen lähtöjärjestys. Työssäkäyville on varattu seniorien iltalähdöt tiistaisin klo 17.00 jälkeen. Caddiemaster sulkee kaksi lähtöä ja lähdöt arvotaan ilmoittautuneiden kesken.

Tuloskortit:

Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa caddiemasterille. Tulokset menevät pistebogey tulosten osalta tasoitusseurantaan. Kortit käsitellään seuraavana päivänä ja tulokset julkaistaan keskiviikkona klo 12.00

Senioritiistain formulakisapisteet ja pelaajan sijoitus lasketaan niin, että pienin henkilökohtainen tarkka tasoitus voittaa.

Pisteseuranta ja palkinnot:

Miespelaajat saavat kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti:

voittaja 10 p, toinen 8 p, kolmas 6 p, neljäs 5 p, viides 4 p, kuudes 3 p, seitsemäs 2 p ja kahdeksas 1p.

Naiset saavat pisteitä omassa sarjassaan:

voittaja 6 p, toinen 5 p, kolmas 4 p, neljäs 3 p, viides 2 p ja kuudes 1 p.

Tasapelin sattuessa kokonaispistemäärä ratkaisee. Viikkokilpailuissa tasapelin sattuessa voittaja on pienemmän tasoituksen omaava pelaaja.

Koko kauden palkinnot jaetaan päättäjäistilaisuudessa 23. syyskuuta. Jokaisen viikkokilpailun parhaat palkitaan, mikäli miesten sarjassa on vähintään kymmenen ja naisten sarjassa vähintään viisi pelaajaa. Kokonaiskilpailun viisi parasta miestä ja neljä naista palkitaan.

Sääntötulkinnat:

Senioritoimikunta vastaa erimielisyyksien ratkaisusta.