Yhteystiedot

Helsingin Golfklubi ry

Talin puistotie 12, 00380 Helsinki

Golftoimenjohtaja 

Lauri Gulin 
050 5281152
lauri.gulin@helsingingolfklubi.fi

Palvelupäällikkö 

Nette Heikel
044 0613678
nette.heikel@helsingingolfklubi.fi

Kenttämestari

Kai Kurikka 
050 3717683
kai.kurikka@helsingingolfklubi.fi

Caddiemasterin sähköposti ja puhelinnumero suljettu.

caddiemaster@helsingingolfklubi.fi

Caddiemaster puh. 010 3199 399

Verkkolaskutus

OVT 003702012435
Operaattori: Maventa 003721291126
IBAN: FI0641080012314715

Ajo-ohjeet

Helsingin Golfklubi (Tali) sijaitsee Helsingissä, Pitäjänmäen kaupunginosassa, jonne on matkaa 7 km Helsingin keskustasta. Saapuminen Taliin käy vaivattomasti valtaväyliltä Kehä 1, Vihdintie ja Turun moottoritie. Saapuessasi Pitäjänmäentielle käänny S-Marketin kohdalta alas Purotielle ja jatka Itupolun kautta Talin puistotielle (pitkä suora kentän vieressä).

Pysäköinti

Jäsenet: Klubin pihalla sijaitseva parkkialue (puomi)
Vieraat: Parkkialue huoltohallien vieressä ennen klubille saapumista
Ravintolan asiakkaat: Kartanon edustalla sijaitsevat paikat

Tali kartalla

Organisaatio

Helsingin Golfklubin toimintaa ohjaavat henkilökunnan lisäksi jäsenistöstä muodostetut toimikunnat sekä johtokunta. Toimikuntia on seitsemän, joista jokaisella on oma osa-alue yhdistyksen toiminnassa. Toiminnanjohtajan ja palvelupäällikön lisäksi pelikaudella pelaajia ja palvelevat asiantuntevat caddiemasterit.

Johtokunta

Johtokunnan tehtävänä on toimia yhdistyksen toimeenpanevana ja valvovana elimenä niin, että yhdistyksen tarkoitus ja tavoitteet toteutuvat lakien ja asetusten mukaan. Johtokunta koostuu puheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan lisäksi seuramme jäsenistön ja samalla keskeisten toimikuntien edustajista. Johtokunta kokoontuu säännöllisesti.

Kai Wist, Puheenjohtaja
050 5253747, kai(a)wist.fi

Sami Erviö, Rahastonhoitaja
050 2821,
samia(a)ervio.net

John Woodward, Kapteeni
040 7553765, johncwoodward(a)hotmail.com

Tiina Salminen, Ladykapteeni
040 7303421 tiinahelena.salminen(a)gmail.com

Sylvi Beck, Johtokunnan sihteeri
040 5683593, sylvi.um.beck(a)gmail.com

Teemu Marttinen, Junioritoimikunnan pj.
050 4821115, teemumarttinen(a)hotmail.com

Bernt Heikel, Senioritoimikunnan pj.
041 3177394, heikelbernt(a)gmail.com

Markku Piiponniemi, Kenttätoimikunnan pj.
040 0404640, markku.piiponniemi(a)icloud.com

Timo Parviainen, Kilpailutoimikunnan pj.

040 0690216, timoparviainen@hotmail.com

Juhani Salo, Rakennustoimikunnan pj.
050 4442001, juhani.salo(a)cminsinoorit.fi

 

Kenttätoimikunta

Kenttätoimikunnan tärkein tehtävä on perinteikkään ja arvostetun kenttämme kehittäminen – miltä kenttämme näyttää ja miten pelattava se on 5-10 vuoden kuluttua? Toimikunta valmistelee ja esittelee eri kenttään liittyvät hankkeet johtokunnan käsiteltäväksi ja tarvittaessa ne viedään myös koko jäsenistön päätettäviksi vuosikokoukseen.

Kenttätoimikunnalla on myös tärkeä tehtävä kentän turvallisuuteen liittyen. Talin ainutlaatuisen luonteen vuoksi alueen poikki kulkee muutama yleinen ulkoilureitti. Kenttätoimikunnan tehtävä on huomioida liikkujien turvallisuuden kehittäminen, varmistaminen ja parantaminen yhdessä kenttämestarin kanssa. Yksittäisen väylän turvallisuutta voidaan parantaa aitojen ja esteiden sijoittelulla tai jopa pelilinjaa muuttamalla.

Tali on mukana myös useissa kehityshankkeissa. Kenttämme on mm. yksi harvoista ympäristösertifioiduista kentistä. Olemme aktiivisesti mukana myös hiilineutraaliushankkeessa ja sitoutuneet siihen liittyen esimerkiksi ympäristöä vähemmän kuormittaviin hoitomenetelmiin kentällämme. Kaikki tämä kuuluu kenttätoimikunnan vaativaan ja tärkeään työhön.

Markku Piiponniemi, pj.
Kai Kurikka
Jani Saarinen
Eemeli Wigg
Lauri Gulin

Valmennus-, kilpailu- ja tasoitustoimikunta

Kilpailutoimikunta palvelee jäsenistöä ylläpitämällä tasoitusrekisteriä sekä laatimalla kilpailukalenterin. Se vastaa kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin osallistumisesta ja luo puitteet Talissa järjestettäville avoimille kilpailuille. Legendaarisen Erkko Trophyn järjestäminen yhdessä Golfliiton kanssa on merkittävä osa toimikunnan työtä.

 

Timo Parviainen pj.

Jarkko Härmälä
Henrikki Tolonen
Henrik Honkalehto
Nette Heikel

Rakennustoimikunta

Talin kartanon hoito- ja kehittämissuunnitelman laatiminen, alueen kunnon ylläpito ja huoltaminen vaatii jatkuvaa työtä ja pitkäjänteistä näkemyksellisyyttä. Työtämme tukee läheinen kumppanuutemme kaupungin ja museoviraston kanssa.

Juhani Salo, pj.
Teemu Laakso
Olli Eloranta
Toomas Kalpio

Junioritoimikunta

Junioritoimintamme tarjoaa ympärivuotista harjoittelua kaikille tasoryhmille HGK:n valmentajien ja koulutettujen junioriohjaajien toimesta. Kisaryhmän lisäksi kaikille avoin Farmitoiminta houkuttelee nuoria pelaajia kehittymään säännöllisen laji- ja joukkuetoiminnan parissa. Kesäkuukausina järjestettävät golf- ja liikuntaleirit kokoavat uusia harrastajia pelin ja aktiivisen liikunnan piiriin. Säännöllisten kilpailujen järjestäminen ja kansallisiin kilpailuihin osallistuminen ovat vain pieni, mutta nuorille urheilijoillemme tärkeä osa junioritoimintaamme.

Teemu Marttinen, pj.
Jarkko Sipilä
Henrikki Tolonen
Jani Saarinen
Toomas Kalpio
Nette Heikel

Retu Lampen

Mikael Ruhala
Ari Koutuaniemi

Klubitoimikunta

Klubitoimikunnan tavoitteena on vaalia klubihenkeä järjestämällä jäsenistölle monipuolisia tapahtumia ja kilpailuja. Vappukisa, Kauden avajaiskisa, Naisten haastereikäpelisarja, Naisten Interclub, The Midnight Sun, Valopallo ja Päätösscramble sekä legendaarinen Rapu- ja viiniscramble ovat vain osa Klubitoimikunnan mittavaa toimintaa. Naisten ja nuorten aikuisten pelipäivät samoin kuin vuotuinen Naisten puutarhajuhla ovat niinikään osa Klubitoimikunnan vastuualueita. Toimikunnan vetäminen on yksi naiskapteenin erityisvastuista HGK:ssa.

Tiina Salminen, pj.
Sylvi Beck

Sirpa Korpela
Samuel Woodward
Kristiina Rönnback

Nette Heikel
Outi Juslin
Andreas Johansson

Senioritoimikunta

Perinteisten viikkokilpailujen ja Kinkkukisan lisäksi aktiivinen senioritoimintamme sisältää useita seuraotteluja sekä kotona Talissa että vieraskentillä. Senioritoiminta on viime vuosina noussut entistä laajemmaksi Golfliiton laskettua seniori-ikärajan 50 ikävuoteen.

Bernt Heikel, pj.
Mikko Kumpulainen
Jaana Koskelainen
Tuija Gadd
Nette Heikel

Kapteenit

Kapteeneilla on pitkät perinteet HGK:n historiassa ja erityisen merkittävä rooli jäsenistön väylänä johtokuntaan. He vastaavat seurahengen ja yhteenkuuluvuuden luomisesta sekä sääntöjen noudattamisesta pelaajayhteisössä ja vieraiden keskuudessa. Erityisvastuuna on myös yhteistyö toisten seurojen ja heidän kapteeniensa kanssa. Perinteiset seuraottelut esimerkiksi Aura Golfin ja Stockholms Golfklubbenin kanssa sekä iskukykyisten joukkueiden kokoaminen niihin ovat pitkälti kapteenien aktiivisen toiminnan varassa.

John Woodward, kapteeni                                               
040 7553765, johncwoodward@hotmail.com                                          

Tiina Salminen, ladykapteeni
040 7303421, tiinahelena.salminen@gmail.com

Yhteistyössä