GEO-ympäristösertifikaatti Helsingin Golfklubi Tali

 

 

 

 

GEO-ympäristösertifioitu Tali

Tali on yksi harvoista kentistä, joka on saanut GEO-ympäristösertifikaatin ympäristöä sekä kestävää kehitystä tukevasta työstään. GEO-sertifikaatti myönnettiin vuonna 2020. Talissa tehdään useita ympäristöä tukevia ja kestävää kehitystä edistäviä ratkaisuja.

Talin suistoalue on perinteinen lintupyhättö. Kentän alueella pesii peräti 64 eri lintulajia. Jäsenemme ovat tehneet itsenäisesti työtä vuosikymmenien kuluessa esimerkiksi pesinnän mahdollistamiseksi.

Kenttämme läpi virtaava Mätäjoki on nimestään huolimatta yksi Helsingin alueen perinteisiä taimenen kutujokia. Yhdessä Virtavesien Hoitoyhdistyksen ja jäsenistömme kanssa teemme pitkäjänteistä työtä kenttämme alueella ja läheisyydessä olevien virtapaikkojen sekä kutualueiden palauttamiseksi.

Muista nauttia pelisi lomassa myös ympärilläsi pyörivästä elämästä ja vuodenaikojen kierrosta. Puustomme on iäkästä ja ruskamme värikäs, kun sadat lehtipuumme, kuten, vaahterat, koivut, jalavat, saarnet, tammet ja Terijoen salavat vaihtavat asuaan kaikessa kirjossaan.

Sivuiltamme löytyy myös yksityiskohtaisempaa lisätietoa kentällä pesivästä ja vierailevasta linnustosta. Katso https://talinluontoikkuna.fi. 

 

Helsingin Golfklubi Sustainable Golf Tali

 

 

Niittysuohaukka Tali

Talin Luontoikkuna

Tutustu Talin monipuoliseen linnustoon ornitologi Lasse J. Laineen ja Talin kunniajäsenen Asko Arkkolan luomalla luontosivustolla. Sivustolta löydät runsaasti tietoa Talin alueella havaituista linnuista.

Katso lisää Tali

 

Ta.

Yhteistyössä